Blogglösa dagar

Hejsan!
Jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort under dagarna jag inte bloggat något.
Musikalen visade vi ju upp förra veckan, vi hade tre föreställningar 2 på dagen för elever och 1 på kvällen för familj och vänner. Det var väldigt roligt att få visa upp det vi har arbetat med. Och även om jag inte riktigt kände mig taggad eller förbered alls några dagar innan, så kändes det bra väl på föreställnings dagen. Lite tråkigt att det är över nu bara. Alla andra dagar då jag inte har bloggat så har jag ju gått i skolan och dansat. Det finns egentligen inte så mycket mer att berätta om dessa dagar då det inte har hänt något mer än skola och dans. Jag har fått mina jazzskor som jag längtat efter, men dem är lite för stora vid vristerna, på längden sitter dem fint men inte runt vristerna. Min kompis har en halv storlek mindre på sina och jag har prövat dom, dom sitter perfekt runt vristerna men ganska tajt vid tårna. Inte så att det gör ont men ändå ganska tajt. Jag har därför ett dilemma om hur jag ska göra, eftersom att det är dyra skor och jag måste ju kunna använda dom. Men jag får fundera en stund till om hur jag ska göra med det.
Jag funderar lite på om jag ska ta och måla mina naglar, jag tänkte prova mig på lite mönster så om det blir bra så får ni en bild på resultatet.
Det var väl allt, jag återkommer när jag kan!
Diggar denna bild! weheartit
 
 

Smått & gott

Jag tänkte bara höra av mig lite till er efter 3 dagar utan uppdatering.
Dagen idag har bestått av skola, otroligt segt måste jag säga då jag är rätt trött. Väl hemma så gjorde jag klart en engelska uppgift och började på spanska läxen. Middagen är uppäten och dans väntas alldeles strax. Jazz ikväll.
Imorgon är det premiär för musikalen på skolan, och jag ser faktiskt framemot det samtidigt som jag tänker att jag förmodligen kommer att göra bort mig. Men det löser sig säkert. När jag kommer hem från dansen väntas bak eftersom att alla i musikalgruppen ska baka till imorgon då det blir försäljing av fika  när vi visar upp för föräldrarna.
Men jag måste sluta nu, vi hörs!
 

Emotion


Dansen

Jag fick en fråga av min kära vän Sara, hon undrar vilka danser jag går i så jag tänkte att jag kunde svara i ett inlägg ifall att någon fler undrar. Jag dansar jazz, modernt och balett på Luleå rytmik och balett förening. Sen dansar jag också street 2 gånger i veckan hos Exiled.
 
weheartit
 
 

Friday

Fredag idag vilket är väldigt skönt tycker jag!
SO provet är avklarat och det känndes bra efter att jag hade skrivit det, så jag hoppas att det gick bra.
Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag hade väldigt mycket plugg inför provet. Jag hade också dans på kvällen. På tal om dansen så började jag i en ny modern grupp igår. Jag var skit nervös för jag tycker att dem är så duktiga så det kändes inte som att jag skulle passa in alls. Det var till och med så att jag tänkte  på vad jag skulle ha på mig, lite fånigt jag vet men jag var verkligen jätte nervös över vad de skulle tycka om mig och så. Men det var verkligen jätte roligt och alla var jätte snälla så det kändes otroligt bra efteråt! Jag var inte helt efter heller, förutom på en golvuppvärmning där jag förmodligen såg ut som en klumpig säl. Men det känns bra och jag ser verkligen framemot nästa gång!
 
Men iallafall så kommer min kväll förmodligen spenderas hemma framför vampire diaries, om jag inte kommer på något annat. Hoppas att ni får en bra fredagkväll !

Jump

 weheartit
En dag ska jag också klara detta.

Dansa tills du stupar

Som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat någonting idag, och jag kan säga redan nu att det förmodligen bara kommer bli 1-2 inlägg per dag. Detta är ju såklart för att det inte finns tid för några mer inlägg, då skolan och dansen tar upp i stort sett all min tid. Men jag själv känner inte att jag måste uppdatera mer en så, utan det känns bra såhär.
 
 
Dagen idag har bestått av skola och plugg. Kvällen bjöd också på årets första jazzlektion, och det kändes hur bra som helst! Jag ser verkligen framemot årets danslektioner!
Imorgon väntas ännu mer skola och plugg, men vi ska även träna på musikalen som ska visas nästa vecka på skolan. Det ska bli roligt, men jag är ändå inte så super taggad måste jag erskänna. Men jag blir säkert det.
 
Godnatt
 
weheartit

Tea

Jag kan inte säga att jag är någon te älskare, men jag tycker att det är gott ibland. Ikväll kände jag för att dricka lite te, och med detta säger jag Godnatt.


Jag gör ett nytt försök

Jag antar att jag prövar detta med att blogga igen. Jag får hoppas att det går bättre denna gång än vad det gjort alla andra gånger!
 
Min jul har varit toppen och nyår var också helt okej! Jag blev nöjd med mina julklappar som bestod av:
♦ pengar
♦ en tvättkorg
♦ vantar
♦ naturprodukter
♦ en pedal till keyboarden
♦ en tröja
♦ en tubhalsduk
♦ ett läppstift
♦ trisslotter
♦ en fjällräven kånken
 
 
 
Dagen idag har bestått av pluggande och tv tittande, en ganska slapp dag om ni frågar mig.
Skolan börjar ju i morgon och som jag tror att de flesta andra känner så är jag inte happy inför detta. Men om cirka 46 dagar så drar jag och min familj till Florida! Detta kommer nog vara min drivkraft de kommande veckorna.
Jag ränkte börja avrunda inlägget nu, hunden rastar inte sig själv.
 

RSS 2.0