Lyxmat

Igår åt jag något som jag kallar för
lyxmiddag!


Of mice and men

Svenska och lunch, så långt har vi kommit denna torsdag. Vi har läst en roman på skolan som heter Möss och människor, en ganska bra bok faktiskt om ni frågar mig. Filmen ska ses om en tjugo minuter, det se jag fram emot väldigt mycket, jag tror att den kan vara riktigt bra.

Skoldagen avslutas i alla fall med SO och sedan väntas dans.


Those days

God eftermiddag. Eller nej min är inte speciellt god faktiskt. Hela min dag har inte varit så bra. Fast den började bra, mentorstiden var helt okej lite info om veckan osv. Sedan fortsatte vi med SO:n som gick bra, kanske lite onödigt slams bara. Men sedan kom idrotten, konditionstest. 2 km på 11.52 min, enligt tabellen så har jag dålig kondition, jag ville gråta. Jag var ändå rätt nöjd med själva tiden ändå, kunde ha sprungit lite snabbare kanske men att det var dåligt var inte kul att se. Jaja vi ska göra ett till om några veckor, då ska jag vara bättre har jag bestämt mig för.
Vad kom sedan då, jo det praktiska provet i musik. Jag blev inte speciellt nöjd med det plus att jag var sur och besviken från idrotten så allt resulterade i en Lina på dåligt humör. Men i slutet så kunde jag ändå inte låta bli att skratta med mina underbara vänner, tur jag har dom. Men egentligen så är inte oturen slut, en till springrunda skedde då vi blev tvungna att springa till bussen, sedan gick bussen sönder så vi var tvungen att vänta på en ny buss. Men nu när jag har klagat klart så kan jag berätta att jag ska äta palt till middag vilket är höjdpunkten på denna dag!


Florida

Ja, inte bloggat på ett tag, kanske ni har märkt, om någon ens kikar in här längre?
Men under tiden jag inte bloggat så har jag hunnit med massor av saker. Jag och min familj har ju nämligen varit på semester till Florida. Mycket härlig och rolig resa med fint väder nästan varje dag. Vi har varit i Orlando, Fort Mayers, Fort lauderdale (ingen aning hur stavningen är), Key west och Miami. Sett mycket och även hälsat på en mycket trevlig amerikansk familj. Vi åkte ju med våra grannar till Florida och de känner den här familjen.
Det är lite svårt att förklara allt men eftersom att det sägs att en bild säger mer än tusen ord så får ni se lite bilder.


RSS 2.0