Dinner

Vi är på middag hos ett par kompisar nu, vi har precis ätit klart och snart blir det nog kaffe och så.


Ghost Whisperer

God eftermiddag!
Igår, eller idag kan man också säga, så somnade jag kring 04.00, Bella somnade vid 03.30 och Marie vid 05.00.
Vi satt uppe länge vid datorerna och myste på.
Jag vaknade vid 11.30 av att mamma ringde mig och efter det kunde jag inte somna om, men jag låg kvar och vilade och så tills Marie och Bella vaknade vilket var vid 12.20. Vi gick ner och åt vid 12.30 och nu sitter vi här igen vid varsina datorer. Vi ska nog snart ta och se ett avsnitt och Ghost Whisperer, det är också en serie som jag gillar väldigt mycket. Ser någon av mina läsare på Ghost Whisperer eller Pretty little liars?
 
 
 
 
 
 

Tjejorna

 
Nu sitter vi och myser vid varsina datorer, och det blir väl att sitta uppe ett tag till.
Here comes pics!
 
 
 

Pretty Little Liars

Jag kanske inte har berättat att jag är ett stort fan av tv serien Pretty little liars.
Ni som inte har sett serien tycker jag ska ge det en chans för det är en spännande drama serie som handlar om 4 tjejer vars vän försvinner spårlöst och sedan 1 år senare hittas mördad och de 4 tjejerna får mystiska medelanden efter átt deras vänn hittats. Det är ju bara lite av hela serien men jag vill inte skriva för mycket om någon är sugen på att kika :)
Men jag tycker iallafall att serien är väldigt spännande och helt grym!
Huvudrollerna i denna serie är
 
Troian Bellisario
 
Lucy Hale
 
Ashley Benson
 
Shay Mitchell
 
 
Här kommer också några bilder på alla tjejerna
 
 
 
 
 

URSÄKTA!

Förlåt för den absolut förskräkliga uppdateringen! Men jag har inte haft inspiration över huvudtaget och så är det ju sommarlov och massa andra saker har fyllt min vardag, och när jag inte har haft något att göra så har jag inte orkat blogga eller så har jag inte haft inspiration som sagt. Men jag ska försöka komma igång nu igen!
 
Jag sitter nu hemma hos Marie med Bella också och vi har ätit cupcakes och dricker dricka. Jag slaggar hära och det kommer bli helroligt!
 Cupcakesen som vi har mumsat i oss har jag och Jacobs flickvän Emmy gjort :) Här är hennes blogg  →www.earvid.blogg.se ←
 
 

RSS 2.0